Prestigio novosti

Prestigio na MWC 2014 u Barceloni
02/11/2014

Prestigio, priznati međunarodni proizvođač mobilnih uređaja, potrošačke elektronike I opreme s ponosom najavljuje svoj nastup na jednom od najvećih sajmova mobilnih tehnologija na svijetu, Mobile World Congress 2014 u Barceloni. Događanje će od 24—27/2 svijetu predstaviti najbolje od mobilnih tehnologija.

Poslije prošlogodišnjeg rekorda od 72,000 posjetitelja I 1700 izlagača, MWC organizatori očekuju još bolje brojke na novom izdanju. Sajam svake godine privlači sve veći broj izlagača I posjetitelja, pa priredba s pravom nosi epitet globalne manifestacije.

MWC Barcelona danas slovi za jedan od najstabilnijih I najbrže rastućih tehnoloških sajmova u svijetu s preko 89% posjetitelja koji se iznova vraćaju jer prepoznaju MWC kao mjesto gdje najbolje ostaju u toku s tehnologijama koje mijenjaju svijet I naše svakodnevne živote. Također, sajam je odlična poslovna prilika za susret s mnogim izlagačima I najvažnijim igračima na svjetskoj tehnološkoj sceni.

Prestigio po prvi puta izlaže na MWC-u, gdje ćemo publici pokazati najvažnije karike naše ponude, približiti im naše uređaje I predstaviti novitete koji će obilježiti nadolazeće razdoblje.

‘’Kad god nešto veliko dolazi ‘na svijet’, to se obično dogodi na MWC-u u Barceloni. Tako će I Prestigio po prvi puta nastupiti na ovoj cijenjenoj manifestaciji I prikazati se u najboljem mogućem svjetlu. Jedan smo od najbrže rastućih brandova u svijetu I čvrsto vjerujemo da naš slogan ‘’The Art of Hi-Tech’’ vjerno odražava kvalitetu koju pružamo milijunima naših korisnika. Svaki naš novi proizvod mora biti bolji od prethodnika. Sudjelovanje na ovako važnom događanju je prirodan razvojni slijed Prestigia kao globalnog branda.’’, dodaje Yuri Antoshkin, Prestigio General Manager za EMEA regiju.

Prestigio će primiti sve posjetitelje na štandu 7C30 u Hali 7. Kompanija se veseli susretu s brojnim poslovnim partnerima I krajnjim korisnicima koji će na licu mjesta moći pogledati I isprobati ono najbolje što Prestigio ima za ponuditi:

-Prestigio MultiPad tablet računala i Windows tablet računala: za aktivne korisnike koji traže sve-u-jedan uređaj za posao, edukaciju I zabavu;

-Prestigio MultiPhone pametni telefoni: impresivni uređaji iznimnog dizajna I vanserijskih performansi;

-Prestigio MultiReader čitači: tanki, kompaktni eČitači za užitak čitanja;

-Prestigio MultiBoard rješenja: interaktivni ekrani visoke razlučivosti, s Multi-Touch tehnologijom. Pokretan Intel tehnologijom I Win 7 ili 8 OS-om, predstavlja najbolje rješenje za poslovne I edukacijske sredine.

Također, Prestigio će predstaviti I niz uređaja I dodataka s NFC tehnologijom te Prestigio Health Care Solutions, liniju proizvoda za zdraviji I kvalitetniji život.

Bez da više duljimo, svi ste dobrodošli na Prestigio stand na MWC-u u Barceloni. Vidimo se od 24—27/2/2014!